pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

FTK kipusi kar­sin­ta­vii­van ylä­puo­lel­le – PJK kaatui puh­taas­ti ten­nis­lu­ke­min

Futsal Team Kemi-Tornio kipusi naisten futsal-liigassa pitkästä aikaa karsintaviivan yläpuolelle. FTK:n edellä käytännössä koko kauden matkannut Pirkkalan Jalkapalloklubi joutui nöyrtymään kotonaan peräti 0-6 (0-3).

– Pitkä matkustus, pelin merkitys, jännitys, mutta silti aloitimme pelin heti hyvin. Ja varsinkin toiseen jaksoon olen tyytyväinen. Tärkeintä on tulos, ja se on erinomainen. Kolme pistettä, mutta käytännössä kuusi pistettä, FTK:n valmentaja Oleg Eprintsev painotti.

FTK:n kapteeni Tiia Juntikka oli mukana joukkueensa kaikissa maaleissa tehoin 3+2, sillä yksi osumista merkattiin PJK:n omaksi maaliksi. Minda Ala-Aho teki FTK:n maaleista kaksi.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa