Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Frees­ki­las­ki­jat pää­se­vät to­si­toi­miin Aspenin MM-ki­sois­sa

Aleksi Patja, Kuura Koivisto, Miikka Virkki puolustavat Mountain Club Ounasvaaran mainetta.

Monien vaiheiden jälkeen freeskilajien (slopestyle, halfpipe, big air) maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Yhdysvaltojen Aspenissa 10.-16. maaliskuuta. Suomen edustusjoukkueeseen nimettiin freeskimaajoukkueesta kuusi urheilijaa: Aleksi Patja, Kuura Koivisto, Miikka Virkki, Simo Peltola, Jon Sallinen ja Anni Kärävä. Heistä Patja, Koivisto ja Virkki edustavat rovaniemeläistä Mountain Club Ounasvaaraa.

Freeskilaskijoille kilpailukausi on ollut koronan aiheuttamien poikkeusolojen puolesta verkkainen, eikä maailmancupin tai Eurooppa Cupin kisoja ole pystytty järjestämään muutamia osakilpailuja lukuun ottamatta juuri ollenkaan. Harjoituspäivä koko tiimille on kuitenkin kertynyt ennätyksellinen määrä ja Rukan vaihtelevat olosuhteet ovat tuoneet lisämausteensa arkiharjoitteluun.

Päävalmentaja Jussi Monosen mukaan kausi on ollut urheilijoille kuitenkin nousujohteinen, vaikka kehittymisen ulosmittaaminen tuloksellisesti on jäänyt vähäiseksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.