Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

FC Kemin Tuukka Pik­ka­rai­sen it­se­luot­ta­muk­sel­le käyttöä myös maa­jouk­kuees­sa – tiis­tain MM-kar­sin­nas­sa Suomi kohtaa Tanskan

FC Kemin ja futsalmaajoukkueen Tuukka Pikkarainen on pelannut vahvan alkukauden. Pikkarainen johtaa Futsal-Liigan pistepörssiä viiden ottelun jälkeen. Maaleja FC Kemin kapteeni on viimeistellyt  peräti kymmenen, ja lisäksi syöttöpisteitä on kertynyt neljä kappaletta.

– Koko joukkueellamme on lähtenyt kausi hyvin käyntiin. Olemme pelanneet hyvin ja omakin suoritustaso on mennyt ylöspäin, kun joukkuepeli on luistanut. On ollut mukavaa pelata. Meillä on tiivis ryhmä, ja itseluottamus on noussut onnistumisten myötä, Pikkarainen kertoo.

Pikkaraisen hyvät otteet on huomattu myös muissa seuroissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.