Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

FC Kemin tak­tiik­ka puri pit­kään, mutta Akaa Futsal kat­kai­si ko­ti­jouk­kueen voit­to­put­ken

FC Kemin voittoputki miesten futsal-liigassa katkesi seitsemän ottelun mittaiseksi, kun se kärsi Akaa Futsalille 2-4 (1-1) kotitappion.

Vierasjoukkue pääsi kääntämään ottelun edukseen viimeisen kymmenen minuutin aikana laajemman pelaajamateriaalinsa turvin.

FC Kemin riesana ovat loukkaantumiset ja se lähti otteluun vain kuuden kenttäpelaajan voimin. Akaalla oli puolestaan 11 pelaajaa eli yhtä vaille kolme kentällistä.

–  Pelaajatilanne vaikutti tietysti pelisuunnitelmaan. Tavoitteena oli saada säästeltyä voimia mahdollisimman paljon säätelemällä prässitasoa ja rakentamalla hyökkäyksiä maalivahdin pitkillä avauksilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.