Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

FC Kemi otti heti alusta lähtien ohjat kä­siin­sä Turussa

FC Kemi otti heti alusta lähtien pelin hallintaansa miesten futsal-liigan vierasottelussaan Turun Pallokerhoa vastaan eivätkä loppulukemat eli TPK:n 1-8 (0-5) tappio jättäneet selittelyille sijaa.

– Joukkue pelasi juuri kuten oli sovittu. Alla oli pitkä matka, mutta sainne nopeasti kovan tempon päälle ja hallitsimme peliä selkeästi. Olimme vastustajaa edellä niin fyysisyydessä kuin nopeudessakin, FC Kemin päävalmentaja Boris Cizmar myhäili.

Vesa Lilja avasi vieraiden maalihanat 26 sekunnin jälkeen. Kotijoukkue puolestaan pääsi maalintekoon vasta kun peliä oli jäljellä runsaat neljä minuuttia ja tuolla osumalla sinetöityivät loppulukemat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.