Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Urheilu: Suo­ma­lai­seen ju­do­val­men­nuk­seen le­veäm­mät hartiat – ro­va­nie­me­läi­nen Tuomo Seik­ku­la on yksi liiton nuorten val­men­ta­jis­ta

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Fär­jes­tad jul­kis­ti tor­nio­lais­kiek­koi­li­ja Ville Pokan so­pi­muk­sen: "Tyk­kään voit­taa, siksi päädyin Fär­jes­ta­diin"

Torniolaisen jääkiekkoilija Ville Pokan laajasti huhuttu sopimus Ruotsin jääkiekkoliigan mestarin Färjestadin riveihin varmistui sunnuntaina, kun Färjestad BK tiedotti sopimuksesta kotisivuillaan.

– Tykkään voittaa. Siksi päädyin pelaamaan Färjestadiin ensi kaudeksi, Pokka sanoi seuran tiedotteessa.

Färjestad kellisti tämän kevään SHL:n finaaleissa Luulajan. Färjestad sijoittui runkosarjassa kuudenneksi, mutta raivasi tiensä mestaruuteen asti.

– Etsimme pelaajaa, jolla on puolustusvahvuuksia, mutta samalla kokemusta. Olemme iloisia, että Pokka halusi tulla, seuran gm Rickard Wallin sanoi.

Pokan Färjestad-siirrosta huhuttiin pitkään – viimeksi lauantaina, jolloin ruotsalainen Värmlands Folkblad kertoi sopimuksen olevan valmis.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.