Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Evartti joutui ja­ka­maan voiton - Suur­yl­lät­tä­jä Jamir ah­dis­te­li ku­nin­gas­ta loppuun asti Äi­mä­rau­tiol­la

Antti Ojanperän valmennustallin hallitseva ravikuningas, rovaniemeläisen Talli Pajatson Evartti, teki odotetun kausiavauksensa Oulun Kavioliiga-lähdössä. Parhaimmillaan ori ei ollut, mutta jyräsi lahjoillaan ja rutiinillaan voittoon. Yksin Santtu Raitalan ajokki ei kuitenkaan ykkösrahoja saanut, sillä Jani Hartikaisen megayllättäjä Jamir kiri johtavan peesistä samaan maalikuvaan ja voitto jaettiin. Kummankin palkintorahatilille kilahti 5250 euroa.

Evartti lähti kolmannesta ulkoa 700 jäljellä tallikaverinsa Siirin Ällin peesissä kolmannelle radalle. Jälkimmäiseltä lähti kenkä, se palasi takaisin parijonoon, ja Evartti joutui tulemaan lopun ilman vetoapua. Se tuli rehdisti ja volttasi 2140 metrillä ajan 26,9. Kaksikymppiä edempää lähteneen Jamirin aika oli 27,7.

– Kuningas oli aika pitkälle sellainen mitä odotinkin Antin kommenttien perusteella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.