Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Evar­til­le kir­sik­ka kauden kakkuun – Turusta Ro­va­nie­men oriille Poh­jois­mai­den mes­ta­ruus, 30000 euroa ja Maamme -laulu

Tiheästä kilpailurytmistä nauttiva ravikuningas Evartti oli mainio viime lauantaina Teivon T75-voitossa ja vielä parempi Turun PM -lähdössä.

Rovaniemeläisen Talli Pajatson ori sinetöi loistavan kautensa, johon kuului jo mm. ravikuninkuus ja Nordic King, Pohjoismaiden mestaruuteen, jota se ei ole aiemmin saavuttanut ja taustajoukot pääsivät kuuntelemaan Maamme -laulua.

Viimeksi Parvelan Retun kukistanut Vixeli laukkasi lähtökiihdytyksessä ja Santtu Raitala oli Evartin rattailla valppaana. Kaksikko haki 2100 metrillä johtopaikan jo ensimmäisessä mutkassa.

– Kun Vixeli laukkasi ajattelin, että koitetaan lähteä reippaasti liikkeelle ja sitä kautta kyselemään kärkipaikkaa siltä, kellä se silloin on.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.