Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Eu­ro­jack­po­tin potti pysyy 120 mil­joo­nan euron mak­si­mi­sum­mas­sa – Suomeen 296 000 euron voitto

Eurojackpotissa oli perjantaina (kierros 44/2022) jaossa 120 miljoonan euron maksimipotti. Yhtäkään täysosumaa ei löytynyt, joten potti pysyy maksimissa ja myös ensi tiistaina potissa on 120 miljoonaa euroa. Lisäksi toisen voittoluokan 5+1-tulosten kesken on jaossa jopa noin 16 miljoonaa euroa.

– Nyt kun täysosumien potti ei enää kasva, niin toisen voittoluokan 5+1-tuloksille on jaossa tavallista enemmän rahaa. Ensi tiistaina toiselle voittoluokalle on jaossa jopa yli kymmenkertainen summa tavalliseen Eurojackpot-kierrokseen verrattuna, arvontapelien tuoteryhmäpäällikkö Juho Virnes sanoo.

Kierroksen 44/2022 Perjantaiarvonnassa löytyi viisi 5+1-tulosta. 4,9 miljoonan euron voitoista neljä osui Saksaan ja yksi Puolaan.

5+0-tuloksia löytyi kahdeksan kappaletta, ja tuloksella voitti reilut 296 000 euroa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.