Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Eu­ro­jack­po­tin potti nousee noin 30 mil­joo­naan euroon

Eurojackpotin kierroksen 38/2022 arvonnassa ei  perjantaina löytynyt yhtään täysosumaa. Tanskassa ja Espanjassa päästiin juhlimaan 5+1-tuloksella tulleita 1 225 601,50 euron voittoja.

Eurojackpotin kierroksen 38/2022 oikea rivi on 20, 30, 38, 39 ja 44. Tähtinumerot ovat 2 ja 12. Tätä riviä ei löytynyt yhdeltäkään "eurojackpottaajalta", joten ensi tiistaina on tarjolla noin 30 miljoonaan euron potti.

5+0-tuloksella voitti tällä kierroksella 307 528,70 euroa ja sellaiset summat matkasivat Hollantiin, Norjaan ja Ruotsiin. Suurin Suomeen osunut voitto tuli 4+2-tuloksella, ja niitä löytyi arvonnassa viisi kappaletta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.