Kolumni: Suoraa puhetta äi­tiy­des­tä

Salakuljetus: Nuus­ka­ral­li romahti län­si­ra­jal­la, ni­ko­tii­ni­pus­sien myynnin va­pau­tu­mi­nen muutti ti­lan­teen

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Et-Po vei toi­sen­kin jo­ki­var­ren derbyn niu­kas­ti – KeKi haastoi hyvin sar­ja­joh­ta­jan

Et-Po-TIHC 3-1 (1-0, 1-1, 1-0). Ylitornion Et-Po jatkoi voittoputkeaan jääkiekon II divisioonassa voittamalla kotonaan jokivarren derbyssä Tornion IHC:n. Perjantai-iltana Et-Po oli voittanut IHC:n Torniossa 8-6, joten se otti näin alueen herruuden tiukasti itselleen.

Toki koko syyskaudella Et-Po on ollut TIHC:ta vahvempi, sillä joukkueet keikkuvat sarjataulukon vastakkaisissa päissä. Et-Po otti nyt peräti kahdeksannen peräkkäisen voittonsa ja on sarjassa toisena, TIHC on yhdeksäntenä eli toiseksi viimeisenä.

Silti TIHC ei myynyt derbyissä nahkaansa halvalla. Torniossa se taipui viimeisellä minuutilla, ja myös Ylitorniolla oli tasaista. Perjantaina mentiin päästä päähän, mutta lauantaina väsyneet joukkueet pyrkivät välttämään virheitä.

Kotijoukkueen kauden paras pistemies Juho Kangas avasi maalihanat Ylitorniolla reilun kahdeksan minuutin kohdalla, mutta torniolaiset tulivat tasoihin Tuomas Kallion ylivoimaosumalla toisessa erässä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.