Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Pääkirjoitus: Vii­mei­nen­kin hy­väk­syi, Na­to-kat­se nyt pi­kai­ses­ti Suomen rooliin puo­lus­tus­lii­tos­sa

Vaalit: Kuka on edus­kun­ta­vaa­lien Lapin ää­ni­ha­ra­va? Veikkaa ja voita

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Et-Po pudotti Ke­mi­jär­ven Kiekon lop­pu­ot­te­lus­ta lähes 600 kat­so­jan edessä

Kemijärven Kiekko joutui taipumaan myös kotihallissaan Ylitornion Et-Po:lle jääkiekon II divisioonan pohjoisen lohkon välierissä. KeKi hävisi kotiottelunsa lähes täyden hallin, 560 katsojaa, edessä 2-4 (0-1, 2-2, 0-1). Perjantaina Et-Po oli voittanut Ylitorniolla 4-0, ja meni näin sarjan loppuotteluun otteluvoitoin 2-0.

– Lauantaina oli yhtä tiukka peli kuin perjantaina. Lähdimme ottelupariin suosikkiasemasta, mutta kyllä KeKi pelasi hyvin. He ovat parantaneet kauden aikana peliään paljon. Tosi kovaa vääntöä oli, ja maalivahdit olivat hyviä, Et-Po:n valmentaja Nikolai Sikorski sanoi.

Kummatkin ottelut olivat tosiaan pitkään tasaisia, vaikka KeKi ei käynyt kertaakaan johdossa. Kemijärvellä Toni Koskinen vei vieraat johtoon ensimmäisessä erässä siirretyn rangaistuksen aikana. Toisessa erässä Arttu Kiviniemi tasoitti pelin, mutta Antti Liedes (1+2) ja Arto Eskola (1+2) veivät Et-Po:n kahden maalin karkumatkalle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.