Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tu­so­pe­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Et-Po pelaa sarjan voi­tos­ta, TIHC ta­voit­te­lee ko­ti­etua pu­do­tus­pe­lei­hin, KeKi palaa jää­kie­kon II di­vi­sioo­naan

Jääkiekon II divisioona käynnistyy lauantaina, mutta pohjoisen lohkon suosikkeihin kuuluva ylitorniolainen Et-Po aloittaa kautensa vasta lokakuun alussa.

Tornion IHC ja Kemijärven Kiekko pelaavat avausottelunsa lauantaina heti kotonaan, kun TIHC kohtaa Suomi-sarjasta pudonneen oululaisen Laser HT:n ja sarjanousija KeKi puolestaan II divisioonan pohjoisen lohkon viime kaudella voittaneen Vuokatti Team Sportin.

Et-Po:n pitkäaikainen valmentaja Nikolai Sikorski halusi aloittaa kauden vähän myöhemmin, kun siihen oli mahdollisuus. Näin pelitahti on vähän kiivaampi talvella, eikä Et-Po:lle tulee pitempää taukoa peleistä.

– Meillä ei ole tässä vaiheessa mitään kiirettä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.