Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Et-Po otti Tor­nion­laak­son her­ruu­den II di­va­ris­sa

Ylitornion Et-Po otti jääkiekon Tornionlaakson herruuden, kun se kaatoi Tornion IHC:n II divisioonan kamppailussa Torniossa 440 katsojan edessä. TIHC joutui antautumaan kotihallissaan 3-6 (2-4, 0-0, 1-2).

Et-Po pelasi vasta nyt kauden avausottelunsa, takana oli vain yksi harjoitusottelu. TIHC tekikin ottelun avausmaalin käytännössä ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestään, vastahyökkäyksestä, jossa nopealla siirtelyllä maalintekijä Eetu Hytinkoskelle (1+1) pelattiin avopaikka.

Et-Po:n vastaus tuli nopeasti, ja se pääsi juhlimaan tasoitusta ja kauden avausmaaliaan, kun ykköskentän keskushyökkääjä Juho Kangas (2+1) osui.

Sen jälkeen Et-Po iski käytännössä kahdesti ylivoimalla, vaikka jälkimmäinen maali syntyikin sekunti torniolaisjäähyn päättymisen jälkeen. Ensin Nicolas Orajärvi lämäsi ohi IHC-vahti Verneri Heikkilän ja sitten vielä viime kaudella Torniossa pelannut Tommi Pietsalo viimeisteli maalin edestä pakkopelin jälkeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.