Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Et-Po niu­kas­ti KeKiä parempi – TIHC palasi arkeen

Et-Po-KeKi 5-4 (3-3, 2-1, 0-0): Jääkiekon II divisioonassa Et-Po ja Kemijärven Kiekko olivat Ylitorniolla lähes tasavahvoja. Kotijoukkue oli pari kertaa takaa-ajoasemissa, mutta käänsi pelin edukseen. KeKi pelasi vahvasti, mutta ei onnistunut tasoituksessa kolmannessa erässä.

Erikoistilannepelaaminen ratkaisi lopulta voiton Et-Po:lle. Voittomaalin viimeisteli Ville Väänänen (1+2) ylivoimalla toisessa erässä. Et-Po ehti johtaa ottelun alussa viiden minuutin kohdalla 2-1, mutta oli sen jälkeen 2-3 ja vielä 3-4 -tappiolla. Sami Pietsalo teki ylitorniolaisten 4-4 -tasoituksen. Väänänen ja Pietsalo tekevät maaleja tasatahtiin, sillä he jatkavat yhdessä sarjan maalipörssin kärjessä.

Puolustaja Tuomas Marjeta tarjoili syötön peräti neljään Et-Po:n maaliin. KeKi:n joukkue oli tasaisen kova, ja olisi ehkä ansainnut ottelusta vähintään pisteen.

Et-Po sai tähän otteluun jälleen normaalit kolme pakkiparia, kun edellisessä kotiottelussaan viime viikonloppuna se joutui pelaamaan neljällä puolustajalla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi