Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Et-Po kipuaa kohti II di­vi­sioo­nan kärkeä

Kuukauden muita joukkueita myöhemmin jääkiekon II divisioonan pohjoisen lohkon aloittanut Ylitornion Et-Po kipuaa pikkuhiljaa kohti sarjan kärkeä. Sunnuntaina se voitti kotonaan Ylivieskan Jääkarhut selvästi 7-1 (2-0, 4-1, 1-0). Sami Pietsalo teki ottelussa kypärätempun eli kolme maalia.

Voitto nosti Et-Po:n sarjassa juuri YJK:n ja myös Vuokatti Team Sportin ohi kolmanneksi. Et-Po on nyt pisteen päässä toisena olevasta Limingan Kiekosta, mutta LiKi on pelannut kaksi ottelua enemmän. Sarjakärki Laser HT on voittanut kauden kaikki ottelunsa, ja on jo pienellä karkumatkalla.

YJK-ottelussa Sami Pietsalon lisäksi Et-Po:n tehokkaimpia olivat sarjan parhaimpiin kuuluva puolustaja Tuomas Marjeta (1+1) ja kaksi syöttöpistettä keränneet kapteeni Olli Kunnari, Juho Kangas ja Aki Pietsalo.

Vieraat rikkoivat maalivahti Oskari Mäkelän nollan toisen erän loppupuolella ylivoimaosumalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.