Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Et-Po jatkoi voit­to­put­keaan Pel­los­sa, TIHC kat­kai­si tap­pio­put­ken­sa – myös Ke­Ki:l­le vie­ras­voit­to

Et-Po-LiKi 4-2 (0-0, 1-2, 3-0): Ylitornion Et-Po jatkoi voittoputkeaan jääkiekon II divisioonassa, kun se voitti Pellon täydessä jäähallissa 300 katsojan edessä Limingan Kiekon. Et-Po oli vienyt kotiottelunsa Pelloon, mutta se ei menoa hidastanut. Tuloksena jo 14:s peräkkäinen voitto.

Toki ottelu oli tiukka, mutta Et-Po ratkaisi sen vahvalla viimeisen erän pelillään. Kapteeni Olli Kunnari teki voittomaalin ylivoimalla ajassa 51.52. Juho Kangas (1+2) viimeisteli loppulukemat tyhjiin 19 sekuntia ennen päätössummeria vieraiden hakiessa tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia.

Et-Po:n 2-2 -tasoituksen kolmannen erän alkupuolella laukoi Sami Pietsalo (2+1). Hän vastasi myös 1-1 -tasoitusosumasta toisessa erässä ylivoimalla.

Et-Po nähdään tositoimissa seuraavan kerran kahden viikon päästä perjantaina, kun joukkue matkustaa Tornion IHC:n vieraaksi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi