Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Et-Po hävisi vie­rais­sa suo­sik­kien koh­taa­mi­sen

Ylitornion Et-Po hävisi jääkiekon II divisioonan pohjoisen lohkon suosikkeihin kuuluvalle Laser HT:lle Oulunsalossa niukasti. Myös Et-Po lasketaan sarjan parhaimpiin. Viime kaudella Suomi-sarjassa pelannut Laser HT oli kuitenkin kotonaan parempi 5-3 (2-0, 1-1, 2-2).

Laser HT on voittanut kauden kaikki neljä otteluaan varsinaisella peliajalla ja johtaa sarjaa. Et-Po pelasi nyt vasta kauden toisen ottelunsa. Kauden avauksessaan se voitti kotonaan Nivala Cowboysin 4-1.

Et-Po sortui Oulunsalossa ensimmäisessä ja toisessa erässä jäähyihin. Avauserässä kotijoukkue rankaisi ylivoimalla kertaalleen ja sitä ennen se oli mennyt jo 1-0 -johtoon.

Toisessa erässä Et-Po kuitenkin iski itse 2-1 -kavennuksen heti jäähynsä jälkeen, kun Pauli Koskela osui jälleen avausottelun tapaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.