kolumni: Han­ka­lat ajat vaa­ti­vat jät­ti­mäi­siä uh­rauk­sia, mutta ei koskaan kau­pun­geis­sa

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Et-Po hävisi vie­rais­sa suo­sik­kien koh­taa­mi­sen

Ylitornion Et-Po hävisi jääkiekon II divisioonan pohjoisen lohkon suosikkeihin kuuluvalle Laser HT:lle Oulunsalossa niukasti. Myös Et-Po lasketaan sarjan parhaimpiin. Viime kaudella Suomi-sarjassa pelannut Laser HT oli kuitenkin kotonaan parempi 5-3 (2-0, 1-1, 2-2).

Laser HT on voittanut kauden kaikki neljä otteluaan varsinaisella peliajalla ja johtaa sarjaa. Et-Po pelasi nyt vasta kauden toisen ottelunsa. Kauden avauksessaan se voitti kotonaan Nivala Cowboysin 4-1.

Et-Po sortui Oulunsalossa ensimmäisessä ja toisessa erässä jäähyihin. Avauserässä kotijoukkue rankaisi ylivoimalla kertaalleen ja sitä ennen se oli mennyt jo 1-0 -johtoon.

Toisessa erässä Et-Po kuitenkin iski itse 2-1 -kavennuksen heti jäähynsä jälkeen, kun Pauli Koskela osui jälleen avausottelun tapaan. Sen jälkeen joukkue otti jälleen jäähyjä, ja kertaalleen Laser HT pääsi yrittämään viidellä kolmea vastaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi