Asuminen: Ro­va­nie­men Lai­naan­ran­nas­ta tulee entistä vih­reäm­pi – kau­pun­ki aloit­taa Ke­mi­joen rannan uu­dis­ta­mi­sen ensi kesänä

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus: KOK:n vä­läyt­tä­mä ve­nä­läis­ur­hei­li­joi­den paluu kan­sain­vä­li­siin ki­soi­hin on luo­ka­ton ehdotus

Tilaajille

Et-Po haki Jo­ki­var­ren der­bys­sä reilun voiton TIHC:s­ta, olym­pia­voit­ta­ja Ville Pokka pudotti avaus­kie­kon 550 kat­so­jan edessä - katso video

Jääkiekon II divisioonan Tornionlaakson derby päättyi jäälleen vierasvoittoon. Syyskierroksella Et-Po voitti Torniossa, mutta sen jälkeen TIHC oli kahdesti vahvempi Ylitorniolla. Nyt perjantai-illan huuma Torniossa ei näkynyt kotijoukkue TIHC:n otteissa, vaan se joutui antautumaan Et-Po:lle peräti 5-11 (2-4, 1-4, 2-3).

Et-Po varmisti näin runkosarjassa kakkostilan, ja kotiedun pudotuspeleissä mahdollisiin välieriin asti. Sen sijaan TIHC:n pääsy pudotuspeleihin ratkeaa sarjan päätöspelissä ensi viikon lauantaina, kun torniolaiset matkaavat Limingan Kiekon vieraaksi. Sen ottelun voittaja jatkaa kauttaan pudotuspeleissä ja häviäjä joutuu putoamiskarsintoihin.

TIHC:n kasvatti, olympiavoittaja Ville Pokka pudotti avauskiekon 550 katsojan edessä, mutta TIHC pysyi Et-Po:n mukana vain ensimmäisen erän viimeiselle vitoselle saakka, jolloin se oli vielä kahdesti tasoittanut vieraiden johdon. Avauserän loppupuolella Et-Po kuitenkin iski kahdesti, joista ensimmäinen maali syntyi ylivoimalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.