kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

Lapin Kansa Live: Vuoden suurin voi­mis­te­lu­ta­pah­tu­ma käyn­nis­tyy toden teolla per­jan­tai­aa­mu­na – seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä suorana täältä

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen esteet ovat kaa­tu­neet yksi toi­sen­sa jälkeen ja ohjelma on viittä vaille valmis – var­si­nai­nen kes­tä­vyys­tes­ti on silti edessä päin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Erkki Anun­tis­ta Tal­lin­nan te­räs­mies hui­mal­la ajalla ikä­mies­sar­jas­sa

Rovaniemeläistä Arctic Triathlon -seuraa edustava Erkki Anunti otti sarjassaan voiton Tallinnassa järjestetyissä triathlonin Ironman-kisoissa viime viikonloppuna. Anunti kilpaili M70–74-sarjassa.

Hän selvitti uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistelmän reiluun 12 tuntiin, tarkalleen aikaan 12.21.04. Tulos on sarjaan kova, sillä esimerkiksi vuoden 2019 Ironman-maailmanmestaruuskisoissa voittoon riitti aika 12.44.

Kilpailussa uintimatka oli 3,8 kilometriä, pyöräily 180 kilometriä ja juoksukin maratonin verran, 42,2 kilometriä.

Anuntin sarjassa oli vain kolme osallistujaa. Kaikkiaan Anunti oli kokonaissijoitukseltaan 668:s, kun kilpailuun ilmoittautuneita oli yhteensä 1337.

Seurasta kerrotaan, että olosuhteet Tallinnassa olivat kisapäivänä tuuliset ja sateiset, minkä vuoksi esimerkiksi uintikilpailu käytiin reippaassa aallokossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.