lumivyöry: NRK: yksi kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa – ­hen­ki­löl­li­syys ei vielä sel­vil­lä

huoltoasemat: Säh­kö­au­to­jen ke­hit­tyes­sä py­säh­tyä tar­vit­see yhä har­vem­min – tar­koit­taa­ko se kuo­le­maa huol­toa­se­mil­le?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Entä jos ti­lai­sit lä­him­mäi­sel­le­si laulun? – Tor­nio­lai­nen muu­sik­ko­pa­ris­kun­ta vie on­nit­te­lu­lau­lu­ja ih­mis­ten arkeen – katso video

Kukkalähetti vie persoonallisen laulutervehdyksen arkeen ja juhlaan.

Serenadi rakkaalle, onnittelulaulu työkaverille tai piristys sairaalassa toipuvalle omaiselle ovat vaihtoehtoja, jotka saavat torniolaisen muusikko Jukka Lammisen pakkaamaan kitaran autoon.

Muusikot Jukka Lamminen ja hänen puolisonsa Julia Lamminen ovat vieneet lauluonnitteluja ihmisten arkeen ja juhlaan parin vuoden ajan.

– Saimme yhteydenoton kukkaserenadeja välittävältä Samuli Kaltakarilta, joka rakensi verkostoa laulavista onnittelijoista eri puolille Suomea. Käytännössä meiltä voi toivoa jotakin suosikkilaulua, joka toimitetaan perille kukkakimpun kera, Jukka Lamminen kertoo.

Ihmisten oven taakse kukkakimpun kera meneminen ei ole Jukka Lammiselle vaikeaa, vaan hän nauttii ihmisten iloisesta yllättämisestä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.