Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Enni Ru­ka­jär­vi kuudes vii­mei­ses­sä maail­man­cu­pis­sa ennen olym­pia­lai­sia – Suomi saa­mas­sa nel­jän­nen edus­ta­jan Pe­kin­gin olym­pia­lai­siin

Enni Rukajärvi laski lumilautailun Laax Openin slopestylen finaalissa kuudennelle sijalle. Kisan voiton otti naisissa Australian Tess Coady ja miehissä Yhdysvaltojen Sean Fitzsimons. Kisan toinen suomalainen, Mountain Club Ounasvaaraa edustava Carola Niemelä ei yltänyt finaaliin ollen karsinnoissa sijalla 27. Kyseessä oli viimeinen karsintakisa ennen olympialaisia.

– Aikamoinen päivä takana. Oli tosi kovatasoinen kisa, ja sain itsekin ihan puskea menemään. Vähän pieniä juttuja jäi hampaankoloon, mutta ihan hyvä päivä. En ihan näin kovatasoista kisaa odottanut. Olisi ollut siistiä päästä itsekin päästä viimeisellä yrittämään tonnia (caballerial 1080), mutta jäi ysin (backside 900) ländissä vauhdit vähän kiikun kaakun, niin en ollut varma oliko vauhtia upgradeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.