sää: Helteet jat­ku­vat lop­pu­vii­kon ajan, mutta sitten vii­le­nee – sun­nun­tai­na Lapin yli kulkee sade- ja uk­kos­rin­ta­ma

pääkirjoitus: Ke­mi­jär­ven bio­ja­los­ta­mon ra­ken­ta­mi­sel­le ei ole vi­ra­no­mai­ses­tei­tä, mutta muita esteitä löytyy – suurin niistä on hank­keen hei­ken­ty­nyt us­kot­ta­vuus

Emma Ki­mi­läi­nen neljäs W Se­rie­sin Bar­ce­lo­nan kisassa – britti Chad­wick jatkoi voit­to­kul­kuaan

Barcelona
Emma Kimläinen parantaa sijoitustaan kisa kisalta.
Emma Kimläinen parantaa sijoitustaan kisa kisalta.
Kuva: Formula W-Series

Emma Kimiläinen sijoittui neljänneksi, kun naisten formulasarja W Series jatkui kauden kolmannella kisalla. Voittoon Katalonian radalla Barcelonassa ajoi sarjan puolustava mestari ja kauden kaksi aiempaa kisaakin voittanut britti Jamie Chadwick.

Kimiläinen jäi kauden avausviikonloppuna Miamissa sijoille 15 ja 5. Barcelonassa hän starttasi viidennestä lähtöruudusta ja ohitti edellään lähteneen Hollannin Beitske Visserin heti alussa. Sen jälkeen kisassa ei juuri tapahtunut, ja Kimiläinen rullaili ruutulipulle nelossijalla.

Chadwickille voitto oli kaikkiaan jo viides peräkkäinen, hän oli ykkönen viime kauden kahdessa viimeisessä kisassa. Hänen johtonsa sarjassa on jo 37 pistettä britti Abbi Pullingiin, joka oli Barcelonassa toinen. Kimiläinen on seitsemäntenä.

Kausi jatkuu Silverstonessa heinäkuun alussa.