Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Elä­ke­ikäis­ten työn ve­ro­kan­nus­ti­met kuntoon

Suomi tarvitsee lisää työtä ja työlle tekijöitä. Työuransa jatkamisesta kiinnostuneet eläkeikäiset ovat suuri mahdollisuus. He ovat kokeneita ammattilaisia.

Moni laskee vapaa-ajalle arvon, eikä työnteon jatkaminen tunnu aina kannustavalta. Tarvitsemme rohkeita ja riittävän suuria verokannustimia niille, jotka saavuttaessaan alimman eläkeiän olisivat vielä valmiita jatkamaan työssä kuukausia tai jopa vuosia.

Keskusta esittää alennusta tuloverotukseen eläkeiän saavuttaneille ja työuraansa jatkaville suomalaisille. Ehdotus lisäisi työtä tekevien määrää. Tästä olisi neljä selkeää hyötyä.

Työvoimapula helpottuisi. Kaikkialla Suomessa kärsitään hoitoalan työvoimapulasta. Samaan aikaa yrittäjät ympäri maata ovat jo pidempään valitelleet työvoimapulan olevan suurin kasvun este. Kaikki kivet on käännettävä, jotta työlle saadaan lisää tekijöitä ja koko Suomi kasvuun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.