Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kolumni: Et voi tietää, mil­lai­nen toisen tarina ko­ko­nai­suu­des­saan on

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

"Eihän täl­lais­ta putkea ole ollut ikinä", huokasi Sas­ta­mo­lon pe­laa­ja­val­men­ta­ja Jaakko Kvist kuu­det­ta pe­räk­käis­ta tap­pio­ta

Kemiläinen Sastamolo Kings tarpoo tällä hetkellä seurahistoriansa pisimmässä tappioputkessa. Lauantaina joukkue hävisi salibandyn II divisioonassa tällä kaudella kuudennen kerran peräkkäin, kun se joutui antautumaan Oulun Jyystäjille 2-6 (0-0, 1-4, 1-2).

- Eipä tällaista putkea ole ollut ikinä. Nyt ihan ok-peli meiltä, mutta se ratkesi toiseen erään. Meiltä ensimmäinen erä oli hyvä, mutta maalinteko on vaikeaa. Kaksi maalia ei riitä. Ja oikeastaan joka osa-alueella on tekemistä, Sastamolon pelaajavalmentaja Jaakko Kvist huokaili.

Toisessa erässä Max Enbusken 1-1 -maalin jälkeen Jyystäjät siirtyi johtoon ylivoimalla, ja teki viiden minuutin sisään vielä kaksi maalia lisää. Kolmannessa erässä Enbuske vielä syötti Joona Karjalaisen tekemän 2-5 -kavennuksen, mutta vierasjoukkueella ei ollut hätää. Heillä oli varaa tuhlata rangaistuslaukauskin.

- Kaveri puolusti hyvin, ja ansaitsi voiton.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.