Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Eetu Nou­siai­nen pon­nis­ti pis­teil­le Lil­le­ham­me­ris­sa – Stefan Kraft jatkoi Lahden vi­ret­tään

Lillehammer

Eetu Nousiainen hyppäsi ainoana suomalaisena pistesijoille, kun mäkihypyn miesten maailmancupissa kisattiin torstaina Lillehammerin kilpailu HS140-mäessä. Nousiainen venytti 123,5 ja 132 metriä ja oli 27:s.

– Ihan hyvä fiilis tällä hetkellä hyppiä, hyvä vire Lahden (viime viikonlopun) jälkeen jatkuu täällä Norjassakin. Hypyt eivät vieläkään (ole) parhaalla tasolla, mutta itseluottamusta tuo se, että niin sanotusti huonoillakin hypyillä voi pärjätä, Nousiainen totesi Hiihtoliiton haastattelunauhalla.

Niko Kytösaho ja Antti Aalto karsiutuivat toiselta kierrokselta. Kytösaho hyppäsi avauskierroksella 123 metriä ollen 32:s. Pääsy 30 parhaan joukkoon eli toiselle kierrokselle jäi 1,3 pisteen päähän.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.