Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Eelis Va­li­kai­nen yllätti Suomen cupin avauk­ses­sa Vuo­ka­tis­sa – Inarin ja Posion miehet hyvässä sprint­ti­vi­ree­sä

Inarin Yrityksen Eelis Valikainen kuului hiihtokauden avauksen yllättäjiin. Yllättävän sähäkästi sprinttiä vedellyt Valikainen ylsi Vuokatissa Suomen cupin avauksessa välieriin asti sijoittuen lopputuloksissa 12:nneksi.

– Olihan tämä yllätys. Enhän minä mikään sprintteri ole enkä todellakaan odottanut sprintistä näin paljon, Valikainen tuumasi.

Karsinnassa Valikainen oli 21:s. Alkuerässä  vauhti parani. Valikainen pysyi erien kovimmassa vauhdissa hyvin muiden mukana ja kiri rajusti loppusuoran ja pääsi erän neljäntenä ajan perusteella jatkoon.

Välierässä paukut oli syöty.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.