Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Tilaajille

Eduard Hall­berg sä­väyt­ti Levin FIS-ki­sas­sa – neljäs kovassa kan­sain­vä­li­ses­sä seu­ras­sa

Norjassa Oppdalin alppilukiossa opiskellut Eduard Hallberg säväytti suomalaisittain Levillä lauantaina alkaneissa pujottelun FIS-kilpailuissa. 19-vuotias, porvoolaisen Slalom-66 -seuran alppinisti sijoittui peräti neljänneksi miesten kovatasoisessa kilpailussa.

Kanssakilpailijat mukaan lukien suoritus oli Hallbergin uran paras. Hän on toki Suomen maajoukkueen nuorin laskija, mutta kauden avaus oli silti aikamoinen yllätys.

Jos mittarina käyttää viime kevään nuorten MM-kisoja Kanadan Panoramassa, Hallberg on ottanut melkoisen harppauksen. Levin kisan näet voitti nuorissa niin pujottelussa kuin suurpujottelussa MM-kultaa laskenut norjalainen Alexander Steen Olsen. Hallberg oli pujottelun 43:s ja jäi norjalaisesta yhteisajassa yli 10 sekuntia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.