Lapin Kansa live: Arctic Volley kohtaa lii­gas­sa Jy­my­Vol­leyn – katso huip­pu­len­to­pal­loa suorana kello 18.30

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Di­gi­taa­li­nen au­to­ur­hei­lu kou­kut­taa Ro­va­nie­mel­lä – ensi vuonna 60 vuotta täyt­tä­vän RoiUA:n ta­voit­tee­na saada seu­ra­toi­min­taan nuoria entistä enemmän

Jokamiesluokka ja karting ovat perinteisesti olleet autourheilulajit, joita voi harrastaa ennen ajokortti-ikää. Myös ralliauton rattiin voi päästä alle 18-vuotiaana, kun siirtymät ajaa autokortin omaava henkilö.

Viime vuosina kansallisen kattojärjestön AKK-Motorsportin harrastajamäärältään kasvavimpiin lajeihin on kuulunut digitaalinen autourheilu, jota markkinoidaan erityisesti lapsille ja nuorille. Digitaalisen autourheilun harrastajien ikähaarukka on AKK-Motorsportin lajeista selkeästi laajin – eli klisee vauvasta vaariin ei heitä kauas todellisuudesta.

Ensi vuonna 60 vuotta täyttävä Rovaniemen Urheiluautoilijat on myös ottanut digitaalisen autourheilun mukaan seuratoimintaan. RoiUA on hankkinut seuran toimitiloihin Aittatielle kaksi ajosimulaattoria, joista toinen on kooltaan nimenomaan pienimmille lapsille sopiva.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita