Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Detroit Red Wingsin Ville Husso torjui nol­la­pe­lin ja nousi NHL:n maa­li­vah­tien ti­las­to­kär­keen

Suomalaismaalivahti Ville Husso on saanut lentävän startin uralleen Detroit Red Wingsin maalinsuulla. Viime yönä Husso torjui kauden kolmannen nollapelinsä jääkiekkoliiga NHL:ssä, kun Detroit voitti Nashville Predatorsin 3-0.

Helsinkiläismaalivahti on parhaillaan ykkösenä NHL:n maalivahtien nollapelitilastossa, sillä kukaan muu ei ole pystynyt tällä kaudella puhtaaseen peliin kolmea kertaa. Husso on startannut Detroitin maalilla 13 ottelussa ja niistä kahdeksan on päättynyt joukkueen voittoon. Viime kesänä St. Louis Bluesin pelinutusta Detroitiin siirtynyt Husso fiilisteli Nashvillen kaadon jälkeen tunnelmiaan taalaliigan nettisivuilla.

– Jätkät pelasivat uskomattoman hyvin edessäni tänään. Kun saat torjuttua yhden kerran, niin sen jälleen seuraava torjunta onkin sitten helpompi, Husso sanaili.

Toisessa päässä kaukaloa oli myös tolppien välissä suomalaiskassari.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.