Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

David Browne jatkaa mes­ta­ri-HJK:s­sa

Jalkapallon Suomen mestaruuden jo ennen päätöskierrosta varmistanut Helsingin Jalkapalloklubi käyttää David Brownen sopimuksessa olleen option. Optio kattaa kaudet 2021 ja 2022.

– David on teknisesti taitava ja juoksuvoimainen joukkuepelaaja, jonka ominaisuudet sopivat monilta osin joukkueen pelitapaan. Hän on sopeutunut koko ajan paremmin ja paremmin seuran toimintaympäristöön ja sen vaatimuksiin, joten tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula tiedotteessa.

David Browne on ensimmäinen papuauusiguinealaispelaaja europpalaisessa pääsarjassa. Hän on pelannut Papua-Uuden-Guinean lisäksi Uudessa-Seelannissa Central United FC:ssä ja Auckland City FC:ssä. 2015–2018 hän pelasi Hollannissa Zwollen U21-joukkueessa sekä FC Groningenin U21-joukkueessa, jonka jälkeen hän palasi Auckland Cityyn.

David Browne on Papua-Uusi-Guinean maajoukkuepelaaja ja hän on pelannut kolmessa MM-karsintaottelussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.