Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Dal­la­sin Miro Heis­ka­nen ja Roope Hintz lois­ti­vat Starsin pai­das­sa

Dallas Starsin Miro Heiskanen ja Roope Hintz olivat hyvässä iskussa, kun Stars voitti jääkiekkoliiga NHL:ssä Los Angeles Kingsin 5-2.

Dallasin hyökkääjä Hintz teki ottelussa kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön. Puolustajana pelaava Miro Heiskanen jakeli pelissä kaksi maalisyöttöä. Hintz vei Dallasin 1-0-johtoon avauserässä ylivoimalla ja niittasi myös joukkueensa 4-1-osuman toisessa erässä. Hintz nousi samalla ykköseksi suomalaispelaajien välisessä pistepörssissä tehoilla 5+7=12 ohi Coloradon Mikko Rantasen.

Sarjan parhaimpien pakkien joukkoon lukeutuva Heiskanen palasi jäälle kolmen pelin mittaisen tauon jälkeen, sillä suomalaispelaajaa on vaivannut ylävartalovamma.

Heiskanen syötti ylivoimalla Jason Robertsonin 2-1-osuman toisessa erässä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.