Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen ja pal­kan­saa­ja­jär­jes­tö­jen yh­teen­ot­to näyttää väis­tä­mät­tö­mäl­tä, mutta on yhä väl­tet­tä­vis­sä – sel­kä­voi­tos­ta on turha kum­man­kaan haa­veil­la

Kolumni: Hyvä elämä ei ole paikka vaan suunta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Dallas Star­sil­la vitsit vähissä – kap­tee­nil­ta tör­ky­tem­paus, kat­so­jien käytös kes­keyt­ti toisen erän etu­ajas­sa

Peräti viiden suomalaispelaajan edustaman Dallas Starsin leirissä ollaan katastrofimaisissa tunnelmissa. Dallas hävisi jo kolmannen kerran peräkkäin Vegas Golden Knightsille jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspeleissä, kun Stars sai Vegasilta takkiin maalein 4–0 päättyneessä ottelussa.

Vegas johtaa nyt läntisen konferenssin finaalisarjaa eli välieräpelejä otteluvoitoin 3–0 ja on voiton päässä Stanley Cupin loppuotteluista.

Varsinkin viimeisin peli oli Dallasin osalta täysi mahalasku. Kaikki lähti menemään mönkään jo avauserässä. Ensin Jonathan Marchessault vei Vegasin 1–0-johtoon heti ottelun alussa. Sen jälkeen jäällä nähtiin käänteentekevä tilanne, kun Dallasin kapteeni Jamie Benn murjoi ikävännäköisesti jään pinnassa maannutta Mark Stonea poikittaisella mailalla kaulan seudulle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.