Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Hiihto: Tor­nio­lai­nen 19-vuo­tias Niko Anttola va­lit­tiin Suomen MM-jouk­kuee­seen Pla­ni­caan – mukana kaik­kiaan 17 hiih­tä­jää

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Club Nord Prolle uran avaus­voit­to – ina­ri­lais­kas­va­tin ku­pa­ri­nen rik­koon­tui Bo­de­nis­sa

Ravit

Inarilaisten Reijo ja Hilkka Suomalaisen kasvattama Club Nord Pro (Prodigious - Club Nord Diamant, Juliano Star) kilpailee Maria Kurttilan valmennuksessa. Maria myös omistaa 5-vuotiaan isänsä Juha Päkkilän kanssa.

Uran alku sujui hieman tahtia tapaillen, mutta viime aikoina tekeminen on ollut nousujohteista ja Bodenissa uran neljännessä koitoksessa oli jo voiton vuoro. Kaiken a ja o oli se, että ruuna malttoi ravata koko matkan. Silloin paikka johtavan kupeella, ns. kuolemanpaikka, ei sekään ollut aloittelijalle nimensä väärti. Loppusuoralla valjakko koplasi helposti otteen johtohevosesta ja kuittasi 25 000 kruunua voittoajalla 20,6/2140 m.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.