Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Char­lot­te Hen­riks­son haki Itä­val­lan lei­ril­tä vauhtia Le­vil­le: "Las­ku­ni kulki hyvin. Jouk­kue­ka­ve­rei­den mie­les­tä kuu­lem­ma tosi hyvin, var­sin­kin vii­mei­sen neljän päivän aikana"

Suomen alppimaajoukkueen Charlotte Henrikssonilla (19) on kiehtova kausi edessä. Lukio kirjoituksineen on takana ja juhlatkin pidetään vasta keväällä. Nyt on aika keskittyä täysillä alppihiihtoon.

Henriksson on juuri saapunut kotiinsa Kauniaisiin kahden viikon Itävallan Hintertuxin lumileiriltä. Leirille hän pääsi poikkeuksellisissa tunnelmissa.

– Suoritin lukion loppuun ennen leirille lähtöä kirjoittamalla pitkän matematiikan, ruotsin ja englannin. Odotan niistä kaikista hyviä arvosanoja. Leirillä ei tarvinnut miettiä yhtään kouluasioita, mikä tuntui vähän oudolta. Vapaa-aikana luin kirjoja ja ihan vaan hengailin. Kävin myös pitkissä kylvyissä ja otin pitkiä facetime-puheluita poikaystävän sekä kavereiden kesken, hän kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.