tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Carlyle Nusbaum palaa Pölkky Kuu­sa­moon, Ma­de­li­ne Palmer uutena mukaan

Pölkky Kuusamon lentopallojoukkue vahvistuu kahdella amerikkalaisella yleispelaajalla.

Pölkky Kuusamon lentopallojoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla. Joukkue on haalinut riveihinsä yhdysvaltalaiset yleispelaajat Madeline Palmerin ja kuusamolaisille entuudestaan tutun Carlyle Nusbaumin.

27-vuotias Palmer on 183 senttimetriä pitkä Radfordin yliopiston kasvatti. Palmer on pelannut yliopistouran jälkeen ammattilaisena Filippiineillä ja myös Eurooppa on tullut tutuksi useissa eri sarjoissa. Kaudella 2019-2020 Palmer pelasi Suomessa Pihtiputaan LiigaPlokin joukkueessa.

– Olen erittäin innoissani päästessäni takaisin Suomeen. Pelasin LiigaPlokissa kaudella 2019-20 ja rakastuin heti maahan ja sen ihmisiin. Odotan innolla pääseväni pelaamaan Kuusamossa. Pölkky Kuusamo on erittäin ammattitaitoinen seura, joka pitää hyvää huolta pelaajistaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.