Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Bottas tus­kai­li run­sai­ta tur­va-au­to­ja: "Taas­ko" - Lewis Ha­mil­ton pu­do­tet­tiin ai­ka-sa­kol­la pois pal­kin­to­pal­lil­ta

Spielberg/Helsinki

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas on voittanut F1-kauden avauskilpailun Itävallassa. Bottas kukisti toiseksi yltäneen Ferrarin Charles Leclercin 2,7 sekunnilla.

Lewis Hamilton ajoi maaliin toisena, mutta putosi viiden sekunnin aikarangaistuksen takia neljänneksi. Hamilton osui Alexander Albonin autoon 61. kierroksella. McLarenin Lando Norris ajoi viimeisellä kierroksella kisan nopeimman kierroksen ja nousi sen turvin kolmanneksi ohi Hamiltonin.

Bottakselle kisavoitto on F1-uran kahdeksas ja toinen Itävallassa.

– Minulla oli paljon painetta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.