Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Bottas ja Russell syyt­te­li­vät rajusta ko­la­ris­ta toi­siaan

Imola

Formula 1:n MM-sarjan toinen kilpailu oli tapahtumarikas Imolan moottoriradalla. Max Verstappen ohitti päättäväisesti mestari Lewis Hamiltonin ja ajoi Red Bullin ylivoimaiseen voittoon. Hamilton lipsautti Mercedeksen kertaalleen radalta, mutta nousi mestarillisesti yhdeksänneltä sijalta kakkoseksi kilpailun viime kierroksilla.

Sateessa alkaneessa Emilia-Romagnan gp:ssä nähttiin myös Valtteri Bottaksen ja Williamsin brittikuljettajan George Russellin raju kolari. Se muistutti lajin vaaroista ja toi esiin riskit, joita avattavien takasiipien keinotekoisesti tarjoama lisävauhti voi aiheuttaa.

Russellin auto sinkoutui huimassa vauhdissa Bottaksen Mercedeksen halo-turvakaareen, kun brittikuljettaja menetti auton hallinnan renkaiden lipsahdettua radalta nurmelle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.