Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Bottas ai­ka-ajo­jen viides, nousee ne­los­ruu­tuun – Lec­ler­ciä odottaa ran­gais­tus

Sao Paulo/Helsinki

Formula ykkösten kautta hallinneet Mercedekset lähtevät sunnuntaina ajettavaan Brasilian osakilpailuun lähtöruuduista kolme ja neljä. Maailmanmestaruuden jo varmistanut britti Lewis Hamilton sijoittui aika-ajoissa kolmanneksi ja suomalaistallitoveri Valtteri Bottas viidenneksi.

Bottaksen lähtöruuduksi tulee neljä, koska aika-ajojen neljänneksi sijoittunut Ferrarin Charles Leclerc saa kymmenen lähtöruudun rangaistuksen. Hänen autoonsa piti vaihtaa voimayksikkö.

Lauantaina kovinta vauhtia piti Red Bullin Max Verstappen, joka oli nopein aika-ajojen jokaisessa vaiheessa. Ferrarin Sebastian Vettel valtasi toisen lähtöruudun.

Leclercin rangaistus parantaa myös Alfa Romeon Kimi Räikkösen asemaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.