Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

Pääkirjoitus: Ou­to­kum­mun bio­kok­si- ja -me­taa­ni­lai­tos tarjoaa in­ves­toin­ti­mah­dol­li­suuk­sia muil­le­kin yri­tyk­sil­le – te­räs­yh­tiö on saa­vut­ta­mas­sa pääs­tö­ta­voit­teen­sa

Bild: Ainakin neljä ihmistä haa­voit­tu­nut Ber­lii­nis­sä ta­pah­tu­nees­sa am­pu­mi­ses­sa

Helsinki/Berliini

Saksassa ainakin neljän ihmisen uskotaan haavoittuneen maan pääkaupungissa Berliinissä tapahtuneen ampumisen yhteydessä. Asiasta kertoo muun muassa saksalaislehti Bild poliisin tietoihin pohjaten.

Poliisi kertoi trendikkäässä Kreuzbergin kaupunginosassa tapahtuneesta ampumisesta aikaisin lauantaiaamuna.

Lehden mukaan paikan päällä oli aamusella useita raskaasti aseistautuneita viranomaisia etsimässä niin haavoittuneita kuin mahdollisia tekijöitäkin. Aluetta valvomaan oli kutsuttu myös helikopteri.

Bildin mukaan rikospaikka näyttää olevan hyvin lähellä Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen (SPD) puoluetoimistoa. Sijaintia on avannut lehden mukaan saksalaisuutistoimiston kuvaaja.