Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Belgia täy­den­si rallin MM-ka­len­te­rin

Helsinki
Belgian oma rallisankari Thierry Neuville voitti viime vuonna Ypresin MM-rallin.
Belgian oma rallisankari Thierry Neuville voitti viime vuonna Ypresin MM-rallin.
Kuva: Reporter Images

Belgian Ypresissä ajettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa rallin MM-sarjan WRC:n osakilpailu, ja perjantaina sarja kertoi Belgiassa ajettavan myös tänä vuonna. Näin 13 kisaa käsittävä MM-sarja sai viimeisenkin puuttuvan palasen kalenteriinsa.

Belgian ralli ajetaan kauden yhdeksäntenä kisana 18.–21. elokuuta. Belgian oma rallisankari Thierry Neuville voitti viime vuonna haastavan asvalttikoitoksen, johdettuaan kisaa lähestulkoon koko ajan. Kalle Rovanperä oli kolmas.

Belgian ohella viimeiseen jäljellä olleeseen paikkaan MM-kalenterissa tarjolla oli Tshekin ralli. Tshekissä olisi kisattu MM-tasolla ensimmäistä kertaa, mutta valinta osui kuitenkin Belgiaan.

MM-kausi alkoi tammikuussa Monte Carlon rallilla, jossa voittoon ajoi Sebastien Loeb. Seuraava kisa on ensi viikolla ajettava Ruotsin ralli.