pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Atle Kelhä ja Jialun Li Rol­lo­pin­gis Cupin ykköset

PT-60:n toiminnassa on mukana noin 70 pöytätenniksen harrastajaa.

Rovaniemen Pöytätennis -60 ry:n toiminta polkaistiin uudelleen käyntiin syksyllä 2019 yli kahden vuosikymmenen hiljaiselon jälkeen. Parissa vuodessa pingispöydän ääreen on löytänyt tiensä noin 70 lajin harrastajaa. joista yli puolet on juniori-ikäisiä. Lisenssipelaajia PT-60:lla on kaikkiaan noin 40.

– Haluamme tarjota matalan kynnyksen edullisen harrastusmahdollisuuden kaikille lajista kiinnostuneille. Pingis on sosiaalinen, hauska ja koukuttava koko perheen peli, PT-60:n puheenjohtaja Kristian Mustonen kertoo.

Seuran tavoitteena on pitää jatkossakin harrastusmaksut edullisina, vaikka alkutaival on vaatinut useiden tuhansien eurojen pöytä- ja varusteinvestointeja.

– Paikalliset yritykset ovat olleet suurena apuna toiminnan käynnistämisessä.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa