Lapin sää: En­sim­mäi­nen 20 asteen ylitys mi­tat­tiin Yli­tor­niol­la – ke­säis­tä lämpöä jatkuu Lapissa he­la­tors­tai­hin saakka

Remontointi: Saa­ta­vuus hei­ken­ty­nyt osassa te­ras­si- ja sau­na­ra­ken­ta­mi­ses­sa käy­te­tyis­tä puu­la­jeis­ta – sota Uk­rai­nas­sa voi vai­keut­taa suo­ma­lais­ten re­mon­toin­tia

Tilaajille

Asunmaa val­mis­tau­tu­nut huo­lel­la voiton puo­lus­ta­mi­seen Tun­tu­ris­sa: "Reitti on kier­ret­ty kol­mes­ti ja nuo­ti­tet­tu todella hyvin"

Teemu Asunmaa, 33, lähtee SM-rallikauden avaavaan Arctic Lapland Rallyyn puolustavana SM1-luokan mestarina. Arctic Lapland Rally on arvostetuin kilpailu Suomessa, jonka yleiskilpailun voi voittaa R5-luokan autolla, ja kilpailua seurataan kansainvälisesti. Tunturirallissa on jaossa korotetut SM-pisteet. Asunmaa lähtee kilpailureitille neljäntenä kilpanumerolla 7.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään. Reitti on kierretty kolmesti ja nuotitettu todella hyvin. Tiet ovat hyvässä kunnossa ja parikymmentä astetta pakkasta. Lunta ei ole ihan viime vuoden tapaan mutta ei se mitään. Lumisade on tulossa tännepäin ja pakkasen pitäisi kiristyä lähempänä kilpailua, mutta ihan perinteinen rallikeli muuten, Asunmaa summaa.