Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Ar­vos­te­tun mä­ki­kot­kan lento loppui liian ai­kai­sin – edes­men­nyt Tuomo Yli­pul­li halusi olla paras, eikä se ollut help­poa, kun jouk­kue­ka­ve­ri­na oli muuan Matti

Jukka Ylipulli kuvailee veljensä olleen kova tekemään töitä. Marko Haaralalle "Tomppa" oli nuoruuden idoli ja myöhemmin seurakaveri.

Tuomo Ylipulli kuoli 56-vuotiaana sairauskohtaukseen. Jukka Ylipulli kuvailee veljensä olleen lahjakas, mutta myös kova harjoittelemaan.
Tuomo Ylipulli kuoli 56-vuotiaana sairauskohtaukseen. Jukka Ylipulli kuvailee veljensä olleen lahjakas, mutta myös kova harjoittelemaan.
Kuva: Leif Rosas

Tieto perjantaina sairauskohtaukseen kuolleen Tuomo Ylipullin poismenosta kosketti laajasti ympäri Suomen. Ylipulli menehtyi kotonaan 56-vuotiaana. Rovaniemeläinen oli mäkihypyn joukkuemäen olympiavoittaja sekä kaksinkertainen maailmanmestari.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.