Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

ArVo vailla mah­dol­li­suuk­sia: "Viesti oli tosi vahva. Meillä oli yksi valoisa hetki toi­ses­sa erässä"

Arctic Volley Rovaniemen toinen vieraspelipäivä ei sujunut alkuunkaan niin ruusuisesti kuin lauantaina Orivedellä. LP Viesti maksoi muutaman viikon takaiset tappion selättämällä rovaniemeläiset Salon kotihallissaan suoraan 3-0 (25-15, 25-19, 25-17).

ArVo ei kestänyt kotijoukkueen kyydissä yhtään erää niin pitkälle, että olisi päässyt pelaamaan edes erävoitosta. Viestillä oli kovakätisiä ratkaisijoita vieraita selvästi enemmän.

– Nyt ei ollut mahiksia. Viesti oli tosi vahva. Meillä oli yksi valoista hetki 2. erässä (18-20), mutta siihen se nyt jäi, ynnäili ArVon päävalmentaja Avo Keel.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.