pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Arctic Volleyn kap­tee­ni Eve­lii­na Smo­lan­der on Mes­ta­ruus­lii­gan ko­ke­nein pelaaja – "Joka aamu hy­myi­lyt­tää kun olen ter­vee­nä ja täällä"

Arctic Volleyn tuore kapteeni ja naisten mestaruusliigan kokenein pelaaja Eveliina Smolander on toipunut hyvin polvivammastaan.

Lentopallon naisten Mestaruusliigan kokenein pelaaja löytyy alkavalla kaudella Rovaniemeltä. 31-vuotias Eveliina Smolander käänsi kompassin ensi kertaa pohjoiseen ja pelaa jatkossa Arctic Volley Rovaniemen sentterinä.

Arctic Volley on Smolanderin uran kahdeksas liigaseura. Ennen ensi lauantain liigastarttia hänelle on tilastoitu 327 ottelua ja niissä 1548 tehtyä pistettä.

Napapiirille hän kuitenkin siirtyi Belgiasta, missä viime kausi päättyi tylyyn polvivammaan heti tammikuussa. Eturistisiteen katkeaminen vei hänet leikkauspöydälle.

– Se oli tosi kova kolaus.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa