pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Arctic Volleyn bensa loppui Kan­gas­al­la – "E­del­li­sil­lan pet­ty­mys paistoi yhä pe­laa­jis­sa"

Arctic Volley Rovaniemi oli tainnut puhaltaa energiavarastot tyhjiin jo keskiviikkoillan liiga/cuptaistossa Hollolassa. Torstai-illan kohtaaminen Mestaruusliigan kärkijoukkueen LP Kangasalan kotisalilla oli tyrmäävä kokemus. ArVoa vietiin kuin pässiä narussa ja Kangasala hoiti voiton puhtaasti 3-0 (25-17, 25-14, 25-11).

Tilastot kertovat karusta kyydistä. Rovaniemeläisjoukkueesta peräti seitsemän pelaajaa jäi miinukselle. Etenkin hyökkäyspeli ja vastaanotto ontuivat pahasti. ArVo "voitti" hyökkäysvirheet 14-2 ja hävisi torjunnat 11-3. Kun vastaanottopelissä oli 10 prosentin ero Kangasalan eduksi, ottelua oli hyvin hankala voittaa.

– Nyt oli vaikeaa ja on ihan realistinen juttu, että Kangasla on meitä parempi joukkue juuri nyt, ArVon päävalmentaja Avo Keel myönsi.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa