Sotaharjoitus: Yksi Eu­roo­pan suu­rim­mis­ta il­ma­so­ta­har­joi­tuk­sis­ta näkyy ja kuuluu Lapin tai­vaal­la

Kolumni: Tulva näytti am­mat­ti­lai­sil­le ja pai­kal­li­sil­le voi­man­sa

Hallitusneuvottelut: Vääntö so­tes­ta, leik­kauk­sis­ta ja työl­li­syy­des­tä jatkuu Orpon mukaan ilman syviä haavoja

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Arctic Volley vie Hä­meen­lin­nan maa­kun­ta­ot­te­luun Iin Ii­si-Aree­nal­le

Arctic Volley jahtaa reilun viikon kuluttua liigapisteitä "kotiottelussa" Iissä.
Arctic Volley jahtaa reilun viikon kuluttua liigapisteitä "kotiottelussa" Iissä.
Kuva: Jouni Porsanger

Arctic Volley Rovaniemi kohtaa Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten mestaruusliigassa Iin kunnan isännöimässä ottelussa Iin Iisi-areenalla sunnuntaina 29.1 kello 17:00.

Arctic Volleyn historian ensimmäinen maakuntaottelu on jatkoa Iin kunnan lentopallotapahtumille. Perungan Pojat pelasivat ottelun Iissä Hurrikaani-Loimaata vastaan ja tapahtuma keräsi hienon yleisön. Edellisen kerran Oulun alueella on pelattu naisten Mestaruusliigaa kaudella 2016-2017, kun WoVo kohtasi HPK:n Raksilan jäähalilla.

Arctic Volley ja Hämeenlinnan Lentopallokerho ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja voitot ovat Hämeenlinnalle 2-0. Ensimmäinen ottelu Hämeenlinnassa päättyi 3-1 ja toinen Hollolassa 3-2.

– Hienoa saada jatkoa marraskuussa  pelatulle miesten lentopallon mestaruusliigan maakuntaottelulle. Iisi areenan puitteet ja ottelujärjestelyt saivat kiitosta PerPon ja Hurrikaanin pelaajilta viime maakuntaottelussa. Järjestelyihin kiinnitetään erityistä huomiota myös tulevassa ottelussa, rakentamalla mm. lisäkatsomot kentän päätyihin. Pallotyttöjen- ja poikien tehtäviä ottelussa hoitavat paikallisen lentopalloseuran, Ii Volleyn juniorit, kertoo Iin kunnan vapaa-aikapäällikkö Pekka Suopanki.

– Mahtava, että saadaan viedä Arctic Volleyn ensimmäinen maakuntaottelu Iihin. Iissä ottelutapahtuman järjestelyille on jo todistetusti hyvät puitteet. Toivottavasti yleisö löytää sankoin määrin paikalle, esittää ArVon Pasi Rautio.