Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Arctic Volley vah­vis­ti Paula Neči­po­ru­kan so­pi­muk­sen

Lentopallon naisten mestaruusliigassa pelaava Arctic Volley vahvisti perjantaina tehneensä sopimuksen Latvian maajoukkueen kapteenin Paula Nečiporukan kanssa kaudesta 2022-2023.

24-vuotias Nečiporuka on pelannut aikaisemmin Yhdysvaltojen ylimmässä yliopistosarjassa. Lisäksi hän on voittanut vuonna 2015 alle 18-vuotiaiden beach volleyn Euroopan mestaruuden.

– Tuntuu erityiseltä tehdä sopimus ensimmäistä kertaa ammattilaisjoukkueen kanssa. Olen innoissani tulevasta kaudesta ja odotan innolla tätä kokemusta.

– Odotan tulevalta kaudelta sitä, että tulevalla kaudella joukkueena teemme töitä yhdessä ja olemme toisiemme isoimmat tukipilarit, Nečiporuka totesi seuran tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.