pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Arctic Volley puun ja kuoren välissä – 250000 euron satsaus uhkaa mennä ha­ra­koil­le

Arctic Volley Rovaniemi jatkaa puun ja kuoren välissä taistelua lentopallon naisten mestaruusliigan pudotuspelipaikasta. Sunnuntaina rovaniemeläisjoukkue konttasi LP Vampulan vieraana Huittisissa 3-0 (25-17, 25-17, 25-19) tappion ja on enää pisteen turvin pudotuspeliviivan yläpuolella.

ArVolla on runkosarjaa pelaamatta neljä ottelua. Jäljellä olevat pelit ovat 23.2. ArVo-Jymy Volley, 27.2. ArVo-LiigaPloki, 5.3. ArVo-Oriveden Ponnistus sekä 8.3. Pölkky Kuusamo-ArVo.

– Jos tätä polkua mennään, olemme todella vaikeuksissa. Nyt ollaan jo selkä seinää vasten. Emme kestäneet nytkään paineita eikä tilanne helpottanut yhtään. Jatkossa paineet ovat vieläkin kovemmat, arvioi ArVon päävalmentaja Avo Keel ottelun jälkeen.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa